Persoonlijke coaching

Voor wie het gevoel heeft dat er meer uit het leven te halen valt, bied ik coachingsgesprekken aan. Heb je een ontwikkelvraag of wil je hulp bij levensvragen, dan maak ik een persoonlijk stappenplan, samen met jou. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van  gesprek, beweging en ademhaling. Deze combinatie is essentieel voor jouw basiswelzijn. Soms heb je maar enkele sessies nodig om weer verder te kunnen, soms wil je dat je op structurele basis een spiegel voorgehouden krijgt.

Inspiratie en kennis heb ik opgedaan bij onder andere Albert Sonnevelt (Vitaliteitscoaching), Alan Seale (Transformational Presence coaching) en Stans van der Poel (Energy Control Methode ademhaling).

Vitaliteitscoaching

Ik ben aangesloten bij Mind&Health. Mind&Health is gespecialiseerd in vitaliteitscoaching. Vanuit een integrale aanpak kijken we naar wat jou energie geeft of kost. De Mind&Health screening en het coachingstraject is voor iedereen die zich wil verbeteren op zijn energizers. Voor particulieren en het bedrijfsleven – met of zonder klachten, lichamelijk of psychisch.

Bij Mind&Health is mijn rol om jou tijdens de screeningsdag een rust-ademhalings-meting en een inspanningstest te bieden vanuit de Energy Control methode. Daarnaast ondersteun ik je als caddy/coach voor minimaal 100 dagen tot een mooie versie van jezelf op het gebied van vitaliteit vanuit het gedachtegoed van de tien energizers.

Bedrijfscoaching

Wanneer je als werknemer worstelt met worklife-balans, doelen stellen, stress of time management, kun je bij mij terecht. Ik ben als coach via Pulso verbonden aan verschillende grote bedrijven als onder andere Google, Uber en Booking. In overleg zijn ook trainingen mogelijk.