Natuurlijk leiderschap is meer een manier van zijn dan van doen. Het gaat er om in verbinding te zijn met jezelf, je medemens of -werkers en de buitenwereld om je te laten leiden door je persoonlijke inspiratiebron en om echt te luisteren zonder oordeel. 

“Als je hoofd en je hart in verbinding zijn, dan doen je handen het juiste.”

De natuur is een prachtige raadgever en inspiratiebron die je terugbrengt naar jouw essentie. Je eigen ritme vinden, tijd nemen voor vertraging, reflectie door wandelen in stilte en coaching, daar gaat het om.

In 2018 ging ik mee op een prachtige reis naar de Zwitserse Alpen, gefaciliteerd door de Foundation for Natural Leadership (FNL). Weg van alle hectiek, in volledige rust en aandacht voor mezelf en mijn intenties die ik wilde onderzoeken.

Sinds 2019 faciliteer ik met heel veel plezier deze leiderschapsreizen vanuit de FNL. Zowel de Zwitserse Alpen als de Italiaanse Abruzzen zijn steeds weer betoverende gebieden om te mogen zijn. Dit jaar staat er weer een aantal reizen gepland.

Regelmatig organiseren we ook minitrails in de Nederlandse natuur. Een middag ruiken en proeven aan de FNL trails. Mijn intentie is om vanaf het najaar meer korte retreats vanuit de natuur als inspiratiebron te organiseren, een middag, dag of 24 uur. Nieuwsgierig, of eigen ideeën hierover, neem graag contact met me op.