Op avontuur

Ik bied verschillende trails aan in binnen- en buitenland, van je eigen natuurlijk leiderschap ontwikkelen tot het trotseren van de natuurlijke elementen. Alle trails zijn geschikt voor iedereen die zichzelf wil uitdagen vanuit een behoefte naar persoonlijke of werk gerichte groei en ontwikkeling.

Natuurlijk leiderschap is meer een manier van zijn dan van doen. Het gaat er om in verbinding te zijn met jezelf, je medemens of -werkers en de buitenwereld om je te laten leiden door je persoonlijke inspiratiebron en om echt te luisteren zonder oordeel. 

“Als je hoofd en je hart in verbinding zijn, dan doen je handen het juiste.”

De natuur is een prachtige raadgever en inspiratiebron die je terugbrengt naar jouw essentie. Je eigen ritme vinden, tijd nemen voor vertraging, reflectie door wandelen in stilte en coaching, daar gaat het om.

Agenda:

In 2018 ging ik mee op een prachtige reis naar de Zwitserse Alpen, gefaciliteerd door de Foundation for Natural Leadership (FNL). Weg van alle hectiek, in volledige rust en aandacht voor mezelf en mijn intenties die ik wilde onderzoeken.

Sinds 2019 faciliteer ik met heel veel plezier deze leiderschapsreizen vanuit de FNL. Zowel de Zwitserse Alpen als de Italiaanse Abruzzen zijn steeds weer betoverende gebieden om te mogen zijn. Als de coronamaatregelen het toelaten wil ik in 2021 en 2022 weer een aantal reizen plannen.

Regelmatig organiseren we ook minitrails in de Nederlandse natuur. Een middag ruiken en proeven aan de FNL trails. Mijn intentie is om meer korte retreats vanuit de natuur als inspiratiebron te organiseren, een middag, dag of 24 uur. Nieuwsgierig, of eigen ideeën hierover, neem graag contact met me op.